BouwRisk is uitgegroeid tot een innoverend expertisebureau op het gebied van advisering en monitoring van omgevingsbeïnvloeding bij bouwkundige en infrastructurele projecten. BouwRisk is onafhankelijk, deskundig en klantgericht en zoekt altijd naar een prettige en duurzame relatie met haar opdrachtgevers op basis van respect en vertrouwen.

In 2006 zijn wij begonnen in Eindhoven met 3 medewerkers en 3 disciplines. Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met 2 vestigingen (Eindhoven en Amsterdam), 20 medewerkers en 20 disciplines. Ook op technisch gebied zijn er grote stappen gemaakt. We begonnen met bouwkundige opnames inspreken en uittypen, rapportages in hardcopy en handmatige monitoring. Vandaag de dag is dit alles grotendeels geautomatiseerd met o.a. onze eigen software voor de bouwkundige opnames, rapportages opleveren via een beveiligde website, metingen ‘realtime’ bijhouden via BR-viewer. Wij blijven op het gebied van automatisering bezig met het verbeteren en innoveren van onze werkwijze om het werk voor onszelf maar vooral voor onze opdrachtgevers sneller, duidelijker en overzichtelijker te maken waardoor we onze kwaliteit duurzaam kunnen waarborgen.

BouwRisk investeert in een hoog kennisniveau van haar medewerkers en koppelt dat aan een maximale inzet en commitment. Ook investeert BouwRisk in een goede certificering van het bedrijf en haar medewerkers.
Certificeringen binnen BouwRisk:

Kennisnetwerken binnen BouwRisk:

  • Platform Binnenstedelijke Kademuren, Platform BiKa
  • SBRCURnet Commissie 1445 herziening SBR Meet- en beoordelingsrichtlijn Deel A: Schade aan gebouwen, kortweg SBR-A.