BouwRisk landmeters lachend samen op een brug tijdens de uitvoering van werkzaamheden bij een groot bouwproject.

Over BouwRisk

Grote, complexe projecten in binnenstedelijk gebied, dijkversterkingen of juist projecten op kleine schaal; BouwRisk is dé specialist in het beheersen van omgevingsrisico's bij bouwprojecten.

Dé partner in omgevingsbeïnvloeding
In ruim 15 jaar hebben wij een mooie club hardwerkende collega's met passie voor ons vak opgebouwd. BouwRisk is uitgegroeid tot een organisatie met 30 medewerkers verspreid door het hele land. Al onze werkzaamheden worden gecoördineerd vanuit ons hoofdkantoor in Eindhoven en onze tweede vestiging in Amsterdam. Wij investeren in een hoog kennisniveau en de ontwikkeling van onze medewerkers.

Door onze hoogwaardige kennis en uitgebreide werkervaring zijn wij uitstekend in staat onze opdrachtgevers te adviseren over de beheersing van omgevingsrisico's bij bouwprojecten. Wij adviseren, monitoren en voeren bouwkundige opnames uit. Het maximaal ontzorgen van onze opdrachtgever, dat is waar we voor staan. We zijn een betrouwbare partner en werken graag aan interessante projecten met meetkundige uitdaging.

Omvangrijk en toch overzichtelijk
Onze kracht ligt bij multidisciplinaire projecten, maar ook voor kleinere opdrachten zijn wij een uitstekende partner. We hebben al jaren een goede samenwerking met aannemers en overheidsinstanties zoals gemeentes, waterschappen en netbeheerders. Daarnaast bieden wij ook oplossingen voor de Amsterdamse kademuur problematiek. Met onze innovatie MODUPS maken wij het mogelijk op een nieuwe efficiënte manier deformatiemetingen uit te voeren.

BouwRisk films
Benieuwd naar wat het beheersen van omgevingsrisico's bij bouwprojecten inhoudt? Bekijk dan onze BouwRisk bedrijfsfilms.

Site by Alsjeblaft!