Innovatie

Ontwikkelen & opleiden, automatiseren & innoveren, bij BouwRisk doen we er alles aan om de kwaliteit van ons werk hoog te houden en onze processen steeds sneller, duidelijker en overzichtelijk te maken.

Wij zijn inventief en blijven onze producten, diensten en processen ontwikkelen. Op technisch gebied is er veel veranderd: we begonnen met het inspreken en uittypen van bouwkundige opnames, rapportages in hardcopy en handmatige monitoring. Vandaag de dag is dit alles grotendeels geautomatiseerd met o.a. onze eigen software voor de bouwkundige opnames. Rapportages worden opgeleverd via een beveiligde website en metingen kunnen ‘realtime’ worden bijgehouden via onze BR-viewer.

Wij blijven op het gebied van automatisering bezig met het verbeteren en innoveren van onze disciplines om het werk voor onszelf maar vooral voor onze opdrachtgevers sneller, duidelijker en overzichtelijker te maken waardoor we kwaliteit van onze producten duurzaam kunnen waarborgen. Zo bieden wij ook oplossingen voor de Amsterdamse kademuur problematiek. Met onze innovatie MODUPS maken wij het mogelijk op een nieuwe efficiënte manier deformatiemetingen uit te voeren.

Site by Alsjeblaft!